Opschaalbare multi-webwinkel formule in consumentenelektronica accessoires (ook actief op Bol, Amazon)

Opschaalbare multi-webwinkel formule in consumentenelektronica accessoires (ook actief op Bol, Amazon)

Stabiele organisatie met 2.3 mln omzet, 10.000 bestellingen per maand en solide basis (geavanceerde ICT infrastructuur, in-house fulfilment) klaar voor (inter)nationale omzetgroei

Algemeen

Referentie:
BOSN20CMF31Z
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Accessoires zoals hoesjes, houders, kabels, laders en bandjes voor telefoons, tablets, laptops, e-readers, actioncams en smartwatches. Voor 85% wordt van eigen merk verkocht en voor 15% A-merk. Vele accessoires (hoesjes, bandjes) kunnen ook bedrukt worden voor zakelijke bestellingen.

Diensten:

Het bedrijf heeft alle bedrijfsprocessen in-house ingericht. Denk hierbij aan inkoop van producten, klantenservice, (online) marketing, design van de website én van product / verzendverpakkingen, IT afdeling. Ook het fulfilment is sinds enkele jaren compleet in-house ingericht in een aangrenzend magazijn. Hierbij is het volledige fulfilment proces, van goederen ontvangst tot aan het verzenden van goederen, gedigitaliseerd. Tevens is het proces foutloos en heeft het een zeer hoge pick efficiëntie bij bestellingen van 1 stuk. De basis van het proces is solide en leent zich uitstekend voor verdere opschaling. Verdubbeling van het aantal bestellingen per dag is in deze mogelijk zonder extra investeringen in de infrastructuur.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

De uitgebreide webwinkelformule focust zich met name op consumenten in Nederland, België en voor een klein deel op Duitsland. Hierbij wordt er verkocht via de eigen webwinkels en via verkoopplatformen als Bol.com, Amazon en beslist.nl. Aangezien het bedrijf al sinds de start van het verkoopplatform op bol.com actief is, beschikt het over een zeer sterk bol.com account (NL en BE) en onderhoudt het een goede relatie met bol.com.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
het bedrijf heeft 4 eigenaren. 2 van de eigenaren hebben hun aandelen te koop staan, aangezien zij eind 2019 bij een andere organisatie aan het werk zijn gegaan om hun persoonlijke ambities te verwezenlijken. de uitvoerende werkzaamheden zijn reeds overgedragen aan ander personeel, bestuurders of accountant. Indicatieve omzet € 2.250.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder
  5. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Deze online onderneming is bijna 'volgens het boekje' opgebouwd. Er is een professioneel inkoopproces voor een uitgebalanceerd assortiment waardoor 85% eigen merk wordt gevoerd. De intelligente ICT-infrastructuur die is aangelegd verbindt de diverse winkels, verkoopplatformen en in-house fulfilment met elkaar. Daarnaast is er (standaard) commerciële software operationeel om de webshops zelf te optimaliseren met productposities binnen productcategorieën.

De posities van diverse webwinkels in Google zijn zeer hoog. Ook de posities van de producten en verkoopaccounts op de verkoopplatformen (bol.com NL en BE) zijn uitstekend. Het uitbreiden van het assortiment met behulp..

Lees verder