(Nieuw te ontwikkelen) Brasserie te koop aangeboden in (de kop van) Noord Holland

(Nieuw te ontwikkelen) Brasserie te koop aangeboden in (de kop van) Noord Holland

Op dit moment gevestigd op een tijdelijke 50m2 locatie verhuist binnenkort naar zeer mooie 100m2 locatie met terras

Algemeen

Referentie:
BOSN20JWC56Y
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Cafetaria, Restaurants
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Brasserie met terras en NL allround kaart, koffie en alcohol vergunning. Daarnaast ook softijs en Slushpuppie. Binnen 30 zitplaatsen en buiten 30 zitplaatsen.

Diensten:

Binnenkort wordt verhuisd naar een nieuwe locatie van 100m2. Daar is meer ruimte voor catering en (broodjes)service aan bedrijven

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Veel vaste klanten zowel particulier als bedrijven. Door de ligging in een winkelcentrum met regiofunctie zijn er ook veel incidentele bezoekers van het winkelcentrum

Details

Deze brasserie staat te koop in verband met:
de brasserie is nu gevestigd in een kleine 50 m² locatie. binnenkort wordt een nieuwe 100 m² opgeleverd. dit heeft echter enkele jaren vertraging opgeleverd waardoor de eigenaar zelf op leeftijd is gekomen. zijn partner kan nog wel werkzaam blijven op de nieuwe vestiging. Indicatieve omzet € 125.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Begin 2021 verhuist deze brasserie van de huidige 50 m² naar een nieuw gebouwde locatie van 100 m². Zeer gunstig gelegen met twee terrassen in de zon en ijscorner. De bestemming van het pand geeft de mogelijkheid voor Horeca 1 en 2.(alcoholvergunning aan te vragen)

De bouw heeft veel langer geduurd dan verwacht. De ondernemer is op leeftijd en heeft besloten dat de nieuwe locatie beter door een overnamekandidaat kan worden gestart. Het feit dat de zaak nog moet worden gebouwd geeft een nieuwe kandidaat dus ook de mogelijkheid van dit bedrijf, zijn of haar eigen bedrijf te maken.

De partner van de overnamekandidaat (met veel horeca-ervaring) kan bij voorkeur nog een aantal jaren meewerken. De omzetprognose bij start is 180.000 euro dus er is sowieso personeel nodig. Er is ook een grotere productieruimte zodat ook (broodjes)service aan bedrijven kan worden geleverd.

Omdat de eigenaar 2 jaar geleden al in het winkelcentrum is gestart op 50m2 zijn er al vaste klanten en is er sprake van een verhuizing. De toen nieuw aangeschafte inventaris grotendeels bruikbaar op de nieuwe locatie. maar vrij in te vullen door de overnamekandidaat.

Lees verder