(Nieuw te ontwikkelen) Brasserie te koop aangeboden in (de kop van) Noord Holland

(Nieuw te ontwikkelen) Brasserie te koop aangeboden in (de kop van) Noord Holland

Op dit moment gevestigd op een tijdelijke 50m2 locatie verhuist binnenkort naar zeer mooie 100m2 locatie met terras

Extra informatie

Begin 2021 verhuist deze brasserie van de huidige 50 m² naar een nieuw gebouwde locatie van 100 m². Zeer gunstig gelegen met twee terrassen in de zon en ijscorner. De bestemming van het pand geeft de mogelijkheid voor Horeca 1 en 2.(alcoholvergunning aan te vragen)

De bouw heeft veel langer geduurd dan verwacht. De ondernemer is op leeftijd en heeft besloten dat de nieuwe locatie beter door een overnamekandidaat kan worden gestart. Het feit dat de zaak nog moet worden gebouwd geeft een nieuwe kandidaat dus ook de mogelijkheid van dit bedrijf, zijn of haar eigen bedrijf te maken.

De partner van de overnamekandidaat (met veel horeca-ervaring) kan bij voorkeur nog een aantal jaren meewerken. De omzetprognose bij start is 180.000 euro dus er is sowieso personeel nodig. Er is ook een grotere productieruimte zodat ook (broodjes)service aan bedrijven kan worden geleverd.

Omdat de eigenaar 2 jaar geleden al in het winkelcentrum is gestart op 50m2 zijn er al vaste klanten en is er sprake van een verhuizing. De toen nieuw aangeschafte inventaris grotendeels bruikbaar op de nieuwe locatie. maar vrij in te vullen door de overnamekandidaat.