GWW bedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

GWW bedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

1 mio euro omzet per jaar via overheden en instanties - goed team van 5 medewerkers

Algemeen

Referentie:
BOSN21NXF54K
Branche:
Bouw
Soort bedrijf:
Grond-, weg- en waterbouw
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Infra- en cultuurtechnisch werk zoals bermonderhoud, werk aan sloten, maaien, bosbouw, prepareren zonneparken etc. het betreft (onderhandse) aanbestedingen en contractswerk

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Non-profit instellingen, Bedrijven

Vooral overheden (diverse gemeenten, Provincie, Waterschap, Staatsbosbeheer en door overheid gesubsidieerde diurzaamheids projecten)

Details

Dit GWW-bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een groter bedrijf met ander activiteiten en kan dit niet meer combineren. Indicatieve omzet € 1.000.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit GWW bedrijf bestaat al heel lang en heeft een uitstekende naam bij opdrachtgevers vanuit de overheid. Hierdoor is er een vaste inkomstenstroom van 1 mio euro per jaar aan infra- en cultuurtechnisch werk.

De eigenaar heeft meerdere bedrijven en wil de focus op zijn andere groeiende en minder kapitaal intensieve bedrijf leggen.

Het GWW bedrijf is nu heel stabiel en heeft opdrachten vanuit overheden. De planning is op basis van de eigen mensen (niet de maximale bezetting van de machines). Daarnaast is er een flexibele schil van 10 ZZP-ers. Een nieuwe eigenaar kan dus relatief makkelijk opschalen.

Er is ongeveer 500.000 euro aan materieel aanwezig. Daarnaast nog wat afgeschreven materieel. Hier kunnen afspraken over gemaakt worden. Er zijn ook twee loodsen van samen 1000m2 die kunnen worden gehuurd. Dit is niet noodzakelijk. De eigenaar kan zorgen voor een nette overdracht.

Lees verder