Groeiende Customer Care en Virtual Assist dienstverlener te koop aangeboden

Groeiende Customer Care en Virtual Assist dienstverlener te koop aangeboden

Uniek concept dat uitgaat van kwaliteit ipv efficiency. (virtueel) op te schalen

Algemeen

Referentie:
BOSN21QYC30B
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening, Uitzendbureaus, detachering
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Diverse customer contact services als verlengde afdeling van opdrachtgevers. Dit loopt uiteen van klantenservice (werkend in systemen van de klant) tot back-office/virtual assistent services

Diensten:

Er worden ook antwoordservice diensten geleverd

Doelgroep(en):

Bedrijven

MKB bedrijven in een wijde regio. Goede spreiding van klanten (omzet van 6.000 + euro per maand tot enkele honderden euro's per maand)

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft dit concept ontwikkeld en opgeschaald naar meer dan 10 medewerkers en wil zelf niet nog groter groeien. Indicatieve omzet € 400.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze dienstverlener is jaren geleden ingesprongen op de nieuwe ontwikkelingen (virtueel samenwerken, flexibele arbeid) in de arbeidsmarkt. Uitgangspunt is kwalitatieve dienstverlening waarbij men een echt verlengstuk is van de opdrachtgever. Meer collega dan leverancier.

Met een team van iets meer dan 10 medewerkers wordt een gespreide klantengroep bediend. Omzet per maand loopt uiteen van enkele honderden euro's tot maximaal 5.000 euro per opdrachtgever. Door een slimme manier van werken in een team en multifunctionele medewerkers kan een breed aanbod van diensten worden geleverd aan een klant.

Het is mogelijk om vanuit een netwerk van ZZP-ers op te schalen. Deze werken dan op kantoor bij het bedrijf. Maar dit is niet noodzakelijk. Medewerkers hebben veelal HBO niveau waarbij de (parttime) activiteiten goed aansluiten op hun privé leven. Qua ICT draait alles VoIP en in de cloud. Hiermee is het bedrijf schaalbaar, verplaatsbaar en virtueel uitbreidbaar.

Lees verder