Rendabele ambachtelijke ijssalon te koop aangeboden in Amsterdam

Rendabele ambachtelijke ijssalon te koop aangeboden in Amsterdam

Dagelijks vers ijs uit eigen productie - grote productie om ook voor derden te produceren

Algemeen

Referentie:
BOSN23GWC25V
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Overige foodbedrijven, Levensmiddelendetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Dagelijks vers gemaakt ambachtelijk schepijs. De omzet wordt nu in 8 maanden per jaar gerealiseerd. Het is mogelijk de overige 4 maanden ook open te gaan en daar een eigen invulling aan te geven.

Diensten:

Er kunnen ook ijstaarten en andere ambachtelijke producten worden gemaakt. Er is een grote productiekeuken waar ook voor derden geproduceerd kan worden.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Groeiend aantal vaste klanten uit de regio

Details

Deze ijssalon staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 100.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Bij deze ijssalon draait het om kwaliteit en dagelijks vers ijs uit eigen productie. Naast ijs kan men ook ijstaarten en ander producten leveren. Maar nu ligt de focus op ambachtelijk gemaakt ijs. Men bestaat enkele jaren, groeit jaarlijks organisch en zit nu op een winst van ongeveer 40.000 euro. Op deze locatie is nog 40-50% groei mogelijk. De winst groeit dan exponentieel mee want het draait vooral om de vaste kosten.

De eigenaar werkt niet zelf in de ijssalon, alles wordt met personeel ingevuld. Dus als een overnamekandidaat (of duo) in de ijssalon gaat werken, is de verdiencapaciteit veel hoger. Omdat men dan ook bespaart op personeel. Operationeel komt dit ook goed uit want men gaat nu volgende groeifase in. Een eigenaar op de vloer is dan beter. Om te groeien is wel een investering in inventaris en machines nodig.

Het betreft een huurpand met een grote productielocatie met meer ruimte dan men nodig heeft voor productie voor de eigen ijssalon. Produceren voor derden is ook zeker een overweging.

Lees verder