Extreem duurzaam meubelconcept te koop aangeboden (Dutch design made locally, worldwide)

Extreem duurzaam meubelconcept te koop aangeboden (Dutch design made locally, worldwide)

Goed lopende online shop, ook voor volledig geautomatiseerd maatwerk, in combinatie met flagship retail (top) locatie

Algemeen

Referentie:
BOSN23NCG87T
Branche:
Industrie
Soort bedrijf:
Meubel industrie
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Een collectie flatpack design meubels uit een enkel hoogwaardig materiaal, te assembleren zonder lijm, schroeven of spijkers en geproduceerd met een enkel stuk gereedschap. Geproduceerd in flag ship retail winkel, verkrijgbaar in eigen winkel, geselecteerde verkooppunten zoals musea en online middels eigen webshop, die is voorzien van productconfigurators waardoor klanten hun gekozen item(s) op maat kunnen bestellen. Deze configurators zijn volledig geautomatiseerd (digitaal gekoppeld aan CNC productie). Prijsklasse producten (standaard maten) van 49 tot 1799 euro

Diensten:

Het product kan dus online worden verkocht (het product wordt in luxe box, flat pack verzonden). Klanten komen ook vaak voor de beleving en het ervaren van het product naar de Concept Store. Dit kan een kleine winkel met werkplaats en CNC machine zijn. Hiermee is een volledig gedistribueerde productie overal er wereld mogelijk (vergelijkbaar met een 3D printer) met Concept Stores in de grote steden.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Internationale klanten met gevoel voor design. Inmiddels zijn er aan zo'n 1800 klanten geleverd. Producten worden ook kant en klaar door bijv. musea gebruikt en verkocht. Dit geeft wel het niveau design aan. Het is geen standaard retail product.

Details

Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs 150.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

Ter overname aangeboden een uniek Nederlands meubelmerk. Er is een Dutch design meubelcollectie van 25 volledig originele meubelontwerpen inbegrepen. Van stoelen, tafels en kasten tot bijzettafels en krukken. Producten worden vervaardigd uit een enkel materiaal en gemaakt met een enkel stuk gereedschap vanuit een productieruimte in een winkel. 30% van de omzet komt vanuit het buitenland, , werkelijk over de hele wereld, van België tot Madagaskar en van Tasmanie tot Singapore.

Alle ontwerpen zijn flatpack en kunnen worden geassembleerd zonder lijm, schroeven of spijkers; uitsluitend op houtverbindingen. Als zodanig is de collectie zeer geschikt voor voordelige internationale verzending. De extreem hoge kwaliteit stelt ons in staat levenslange garantie te bieden.

Naast de eigen webshop en winkel zijn een deel van de ontwerpen te krijgen via geselecteerde doorverkopers zoals bijvoorbeeld toonaangevende musea.

De unieke webshop met configurators stelt klanten in de gelegenheid hun item naar eigen wens aan te passen, van basis maatvoering tot kleuren en gedetailleerde specificaties. De front-end configurators zijn volledig geautomatiseerd en middels een dashboard gekoppeld..

Lees verder