Lunchroom/brasserie te koop aangeboden in Overijssel (met zonnig terras)

Lunchroom/brasserie te koop aangeboden in Overijssel (met zonnig terras)

Goed winstgevend op een mooie locatie met 65 couverts binnen - 180 zitplaatsen op terras

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN24YBJ58J
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Restaurants, Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Lunchroom/brasserie met 65 couverts en een zonnig terras met ca 180 zitplaatsen. Afhankelijk van het seizoen is men 6/7 dagen per week open. Klanten komen lunchen, borrelen en dineren. Men mag tot 01:00 uur open blijven.

Diensten:

In het zomerseizoen is er ook drukken ijssalon geopend

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Naast vaste klanten uit het dorp ook veel toeristen. Ook beperkt zakelijke gasten. Ook vaste gasten vanuit de kerken, carnavalsverenigingen etc.

Details

Dit restaurant staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze moderne brasserie wordt geleid door een professionele horeca ondernemer. De ondernemer werkt zelf nog beperkt in de zaak, heeft inmiddels een goed team en haalt ook nog een goed inkomen uit het bedrijf.

Toch laat men op het gebied van diner nog wel veel liggen. Er is een relatief eenvoudige kaart zodat er geen hoge eisen worden gesteld aan het personeel in de keuken. En men heeft zelfs beperkte openingstijden v.w.b. diner. Daarmee is de zaak ideaal voor een meewerkend echtpaar of duo met hogere culinaire ambities. De omzetpotentie ligt op ongeveer 1.000.000 euro.

Met de vergunning tot 01:00 uur 's nachts kan men ook in de avonduren nog genoeg organiseren qua thema-avonden en events.

In de zomer is er ook een aparte ijssalon. Dit is ook een mooie manier om kennis te maken met nieuwe medewerkers. Die groeien door van ijssalon naar brasserie. Men wordt sowieso gezien als een goede werkgever en heeft derhalve relatief weinig moeite om aan mensen te komen. Veel medewerkers komen via via binnen, zijn familie van elkaar. De eigenaar kan netjes overdragen.

Lees verder