1. Geregistreerd

    Family office zoekt productiebedrijven om in te investeren of over te nemen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP17145 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Family office zoekt productiebedrijven om in te investeren of over te nemen

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in groene energie, vastgoed, signing, wegmarkering, coderen, internationale handel, medische laser etc. Toelichting: een breed georiënteerde portfolio, ontstaan vanuit familiekapitaal en dus lange termijn gericht. kunnen snel schakelen en is geen fonds van investeerders.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer