1. Geregistreerd

    Full service marketing- en reclamebureau te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4478 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het marketingreclamebureau is actief als online bureau, offline bureau, geïntegreerd, mediabureau of advertentiemedium. Het bureau is actief op het gebied van strategie, creatie of productie. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Marketing- en reclameadviesbureau

Details

Full service marketing- en reclamebureau te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een meerdere aanpalende bedrijven. Het bedrijf is actief in de regio noord-holland / nl / europees. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel
  3. Investerings/participatie maatschappij