1. Geregistreerd

    Groorthandel te koop gevraagd in technische producten

    Regio: Vanuit rhenen / 40 minuten uur reistijd. /een straal van 50 km km 40 km rondom rhenen.
  2. KP1256 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan producten tbv productie of assemblage elektronica. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan technische producten die aansluiten bij huidig aanbod van producten voor reparatie, assemblage en testen van elektronica. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn meetinstrumenten, soldeerapparatuur. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groorthandel te koop gevraagd in technische producten

Slechtlopend
Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een technische handelsonderneming. Het bedrijf is actief in de regio midden nederland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 55 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank