1. Geregistreerd

    Internationaal opererend koeriersbedrijf te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18jtd21m Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van koeriersdiensten. Toelichting: vrachtwagens zijn geen belemmering Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in benelux, europa of nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Internationaal opererend koeriersbedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een koeriersbedrijf. Het bedrijf is actief zuid-holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 34 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank