1. Geregistreerd

    Internationale handelsonderneming te koop gevraagd

    Regio: Vanuit maarn / 1 uur uur reistijd. /een straal van 95 km
  2. KP949 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan handelsgoederen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Internationale handelsonderneming te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een internationale technische groothandel gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis op het gebied van de wereldwijde handel zowel aan de verkoopkant als aan de inkoopkant. verder veel kennis in zowel de online- als de offline marketing. zijn netwerk is wereldwijd. .

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel