1. Geregistreerd

    KDV, BSO peuterspeelzaal of gastouder bureau te koop gevraagd

    Regio: Vanuit almere / 1,5 uur reistijd.
  2. KPkp21clk91t Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouderbureau of peuterspeelzaal gezocht ter overname. Het aantal groepen is minimaal 2. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en bestaande contracten. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) en managen op afstand of investeren met vinger aan de pols.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Kinderdagverblijf

Details

KDV, BSO peuterspeelzaal of gastouder bureau te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Net gestart

Alleen flexibel personeel, >10 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een beautysalon . Het bedrijf is actief in de regio almere. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Het zakelijk netwerk