1. Geregistreerd

    Kleine sport gerelateerde groothandel te koop gevraagd met mogelijkheid voor een dealernetwerk

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp22lxg36k Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan producten voor huisdieren. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. Toelichting: eigen merk met directe b-c verkoop. maar eventueel mogelijkheden om dealer netwerk te bouwen. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Het is een b-c of b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , zzp-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in sport- en recreatie artikelen

Details

Kleine sport gerelateerde groothandel te koop gevraagd met mogelijkheid voor een dealernetwerk

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 30 jaar ervaring in de branche. De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer