1. Geregistreerd

    Softwarebedrijf te koop gevraagd, mag alle levensfases zijn

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP3347 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van erp, crm of specfieke software Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product , gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen nlbuiten nl. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn php, asp, .net of python. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de zzp-ers klanten periodieke contractenspecifieke kennis van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Softwarebedrijf te koop gevraagd, mag alle levensfases zijn

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een it bedrijf. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 34 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel
  4. Investerings/participatie maatschappij