1. Geregistreerd

    Website ontwerp en ontwikkeling bedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

    Regio: Vanuit veenendaal /een straal van 75 km omgeving amsterdam (voorkeur ri amstelveen e.o).
  2. KP736 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals wordpress , joomla , magento, drupal , custom of overig. Ter overname wordt een internet-bureau gezocht dat actief is op het gebied van webbouw. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn php, asp of .net. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Webontwerp en -bouwbedrijf

Details

Website ontwerp en ontwikkeling bedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bedrijf in vastgoed (investeren en handelen) en zoekt een alternatieve manier om rendement en groei te realiseren. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in heeft zeer uiteenlopende ict bedrijven heeft gerund en verkocht.wil zich aan het 'eind van zijn carrière' voor een langere periode committeren. generalist die diverse rollen heeft gehad zowel in de commerciële rol, professional services en algemene directie bij cms gerelateerde bedrijven, software, hardware en distributeurs.. De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel