Eigentijds restaurant te koop aangeboden in stad in Zuid Holland (kosmopolitisch concept)
Onderscheidend concept hoog in 'top 5 hotspots' lijstjes. Zo professioneel als een keten maar zo persoonlijk als de lokale winkelier
Algemeen
30 couverts met eigentijdse fusion menukaart met zelf ontwikkelde gerechten waarbij o.a. healthy food, centraal staat en aandacht is voor mensen die vega/vegan, lactose- en glutenvrij eten. Alles in een hippe, eigentijdse sfeer en goed getraind personeel. Combineert de professionaliteit van een keten met het persoonlijke van een 'lokale ondernemer'
Naast lunch, high tea en diner in het restaurant verzorgt dit bedrijf kleine en grootschalige cateringopdrachten
Consumenten - particulieren, Bedrijven
60-70% vrouw. Door de uitstekende ligging in het historisch centrum van een stad trekt het veel (dag)toeristen, zaken mensen en 'expats'
Details
Dit restaurant staat te koop in verband met:
het restaurant begon als familierestaurant (nu uitgebouwd naar >10 medewerkers) waarbij een combinatie van leeftijd en andere ambities bij de diverse familieleden speelt
Indicatieve omzet
€ 350.000
Indicatieve overnameprijs
-
- add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
- add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
- add_circle Investeerder
Extra informatie
Dit restaurant is opgezet door een familie die een sterke marketingachtergrond combineert met decennia aan horeca ervaring. Hierdoor staat er een zeer toonaangevend en onderscheidend concept dat hoog scoort op de reviewsites en hotspotlijstjes. En mede dankzij de uitgebreide (inter)nationale media-aandacht een zeer goede naamsbekendheid geniet. Hoewel het een Nederlandse staat staat, past het ook in New York of Tokio. De zaak is gevestigd in een monumentaal (huur)pand op een route waar veel toeristen langskomen. In 6 jaar is een mooi vast klantenbestand opgebouwd die de hippe huiselijke ambiance zeer waarderen. Dit komt mede door een enthousiaste gastheer en goed getrainde medewerkers. De maandomzet is ongeveer 30.000 euro
Het restaurant is geopend voor lunch en diner en er worden ook cateringprojecten verzorgd voor groepen tot 300 man. Met name catering staat op een laag pitje omdat het enige overgebleven familielid in de zaak op leeftijd is.
Kortom, een restaurant met de uitstraling van een internationale keten en de warmte die je verwacht van een lokale ondernemer. De zaak is ideaal voor een duur of ondernemersechtpaar die de volgende groeifase inluidt waarbij ook de cat..