Eigentijds restaurant te koop aangeboden in stad in Zuid Holland (kosmopolitisch concept)

Eigentijds restaurant te koop aangeboden in stad in Zuid Holland (kosmopolitisch concept)

Onderscheidend concept hoog in 'top 5 hotspots' lijstjes. Zo professioneel als een keten maar zo persoonlijk als de lokale winkelier

Kansen

Er zit meer potentie in dit restaurant als overnamekandidaat het restaurant blijft vernieuwen en onderscheidend weet te houden.
Er zit nog meer potentie in dit restaurant als de overnamekandidaat actiever met catering omgaat omdat hier een enorme omzetstijging ligt (op dit moment worden veel klussen afgehouden).
Er zit nog meer potentie in dit restaurant als de overnamekandidaat de buitenkant van het pand nog toegankelijker/laagdrempeliger maakt voor het (vele) passerende publiek.
Andere redenen om dit restaurant te kopen
  • Er is ook vraag naar bezorging (Thuisbezorgd, Deliveroo etc.). Dit restaurant wordt regelmatig gebeld door gasten of zij ook online kunnen bestellen. De gezonde EN fusion keuken is uniek in de regio.
Dit restaurant beschikt over hogere ranking op de reviewsites, veel gratis publiciteit waarbij men in de vele 'top 5' lijstjes staat
Dit restaurant is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
  • Op dit moment haalt de ondernemer ongeveer een modaal salaris uit de zaak. Maar daarnaast wordt voor bijna alles personeel ingehuurd. Hier ligt nog wel een optimalisatie
Dit restaurant heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit restaurant heeft een uniek pand / locatie
  • Een historisch monument dat een bijzondere sfeer uitademt. De huur bedraagt slechts € 1900 omdat het formeel op een B-locatie ligt. Maar door de ligging tussen twee toeristische plekken komt er veel volk langs. Het pand is zes jaar geleden volledig nieuw ingericht waarbij zo'n € 110.000 is geïnvesteerd. Er zijn 30 zitplaatsen en ook nog 4 bij de afhaal en 4 terras. Bij een andere indeling zou er ruimte zijn voor nog 10-20 extra zitplaatsen.
Dit restaurant heeft unieke producten / diensten die
  • Zeer onderscheidende en vooruitstrevende menukaart op het gebied van gezondheid, lactose- en glutenvrij, veganistisch etc. Dit leidt ook tot veel cateringopdrachten
Dit restaurant heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Belangrijke aanvangsinvesteringen zijn gedaan
  • Mooi lopende zaak met vaste klanten, onderscheidend professioneel concept en voldoende groeimogelijkheden
Een veranderingstraject zal dit restaurant goed doen
  • Minder / ander management
  • Zeer geschikt voor een ondernemersechtpaar dit restaurant over, groeit door en breidt de catering uit. Maar ook interessant voor een individu met horeca ambitie.
Dit restaurant heeft lokaal en regionaal veel loyale klanten