1. Geregistreerd

    Dagopvang of zorgboerderij te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18rjk63p Soort overname: Geheel, Alleen investeren, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een dagopvang, zorgboerderij of anders. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan jongeren, volwassenen en kinderen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de zorglocatie, bestaande contracten en klanten. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie managen op afstand of investeren met vinger aan de pols en er zelf in werken (kleinschalige omgeving).

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Gezondheidszorg

Details

Dagopvang of zorgboerderij te koop gevraagd

Stabiel
Heeft veel potentie
Slechtlopend
Net gestart
Aantoonbaar groeiend

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een uitzendbureau. Het bedrijf is actief nationaal. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Het zakelijk netwerk
  4. Een bank
  5. Crowdfunding