1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd in pneumatiek, hydrauliek, mechatronica

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21xsj04t Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan pneumatiek, hydrauliek, mechatronica. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: machinebouwer-oem. De onderneming is vooral actief in benelux. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel te koop gevraagd in pneumatiek, hydrauliek, mechatronica

Slechtlopend
Stabiel
Heeft veel potentie

5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een technische groothandel. Het bedrijf is actief in de regio gelderland. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Venture capital