1. Geregistreerd

    Handelsonderneming in de chemiesector te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21khc56r Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan chemie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: industrie. De onderneming is vooral actief in benelux. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. geen.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Handelsonderneming in de chemiesector te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsbedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management, it en commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in chemie. De kandidaat is 71 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank