1. Geregistreerd

    Klein productiebedrijf te koop gevraagd meubels en/of metaalverwerking

    Regio: noord brabant.
  2. KP19037 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. new business in de circulaire economie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Klein productiebedrijf te koop gevraagd meubels en/of metaalverwerking

Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations en algemeen management. De kandidaat heeft een ontwerpbureau / productiebedrijf in kabelmanagement gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in bouw, installatietechniek, circulaire economie.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer