1. Geregistreerd

    Kleinschalig metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: utrecht.
  2. KP741 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en het machinepark van het bedrijf. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. zijn eigen klantenbestand met orders waarvan de productie nu wordt uitbesteed. maatwerk is wel noodzakelijk.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Kleinschalig metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank