1. Geregistreerd

    Productiebedrijf in de chemie en reinigingsmiddelen te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP18999 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan cruisschepen, schoonmaakbedrijven,hotels industrie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. uitbreiding omzet en markt, . Toelichting: chemie en reinigingsmiddelen Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Productiebedrijf in de chemie en reinigingsmiddelen te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in chemie en reinigingsmiddelen. actief in zuid holland en drente. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Investerings/participatie maatschappij