1. Geregistreerd

    Productiebedrijf (metaal, machine, scheepsbouw) te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP813 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Productiebedrijf (metaal, machine, scheepsbouw) te koop gevraagd

Slechtlopend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in metaal / produktontwikkeling. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat heeft een verkoop prefab beton gehad. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer