1. Geregistreerd

    Tbc irrigatie, agri of veeteelt gerelateerde handelsonderneming te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp18qnk96d Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan tbc irrigatie, agri of veeteelt. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. gelijke markt.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Tbc irrigatie, agri of veeteelt gerelateerde handelsonderneming te koop gevraagd

Slechtlopend

5-10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel. Het bedrijf is actief twente. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 53 jaar oud.

Maximale overnamesom 750.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel
  5. Het zakelijk netwerk