1. Geregistreerd

    Transportbedrijf te koop gevraagd (hoogwaardig, gekoeld, container)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP492 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , gekoeld of container zijn. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transportbedrijf te koop gevraagd (hoogwaardig, gekoeld, container)

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een logistiek bedrijf met (web)groothandel gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations en algemeen management.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank