Kleinschalige fabriek te koop voor hoogwaardige ijsrecepten

Kleinschalige fabriek te koop voor hoogwaardige ijsrecepten

Hoge marges, gevestigde naam eenvoudig verplaatsbaar

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze fabriek als: de ondernemer heeft ook nog een ijswinkel in de verhuur als 'proeflokaal' overnamesom 50.000 euro inventaris en een schappelijke huurovereenkomst.
Andere redenen om deze fabriek te kopen
  • Dit ijsbedrijf heeft een domeinnaam in bezit waar al eens 25.000 euro voor geboden is.
Deze fabriek beschikt over waardevolle alle bijzondere recepten zijn ontwikkeld en gedigitaliseerd. de productie ervan is relatief eenvoudig.
Deze fabriek is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
Deze fabriek heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze fabriek heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze fabriek heeft een goed distributienetwerk
  • Het ijs is in tientalen winkels, delicatessezaken, ijssalons, restaurants etc verkocht. Als private label of een eigen merk
Deze fabriek heeft unieke productie-capaciteiten
  • Dagelijks kan er maximaal 1500 liter ijs gemaakt worden. De machines zijn stekkerklaar dus kunnen makkelijk verplaatst worden. Hiervoor is een ruimte nodig van maximaal 100m2
Deze fabriek heeft unieke producten / diensten die:
  • Aan alle HCCP eisen wordt voldaan. Track and trace van ingredienten tot eindproduct is geautomatiseerd verzorgd
Een veranderingstraject zal deze fabriek goed doen
  • De huidige ondernemer kan door omstandgheden de huidige vraag niet meer uitleveren. En dat terwijl de aanvragen gewoon binnenkomen.
Er is synergie als deze fabriek samen gaat met een
  • Enerzijds is er een commecriele man nodig die de bestaande ijssmaken en recepten onder de aandacht van een brede (zakelijke) doelgroep brengt en/of een ambachtelijke ijsmaker voor noviteiten
Deze fabriek heeft internationaal veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Enerzijds kan het hoogwaardige segment bediend worden maar dat is kleinschaliger en complexer te produceren. Anderzijds zijn kleine producties (3500 ijsjes op maat of een whitelabel ijsmerk) interessante groeimogelijkheden.