Allround bouwbedrijf te koop aangeboden in Noord Brabant met vijf eigen medewerkers

Allround bouwbedrijf te koop aangeboden in Noord Brabant met vijf eigen medewerkers

Goed in multifunctionele klussen vanaf € 5000. Professioneel team met professionele uitstraling

Algemeen

Referentie:
BOSN18CBH62X
Branche:
Bouw
Soort bedrijf:
Afwerkingsbedrijven, Aannemersbedrijven, Overige bouwbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Allround verbouwingen in de renovatiesfeer. Projecten van minimaal € 5000 en vaak bestaande uit meerdere activiteiten (verbouwen, stucen,schilderen, installatiewerk etc.). Het betreft niet-constructiewerk.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Er wordt gewerkt voor particulieren in een straal van 50 km. Maar deze straal wordt steeds kleiner door positieve mond-tot-mondreclame. Er wordt bewust niet als onderaannemer gewerkt

Details

Dit bouwbedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 300.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit bouwbedrijf is zo'n drie jaar geleden bijna bij toeval opgericht door een jonge ondernemer. Er zijn vijf medewerkers en hij werkt zelf mee voor installatiewerkzaamheden (loodgieter wordt uitbesteed). Omdat hij niet de ambitie heeft om meer personeel of ZZP-ers aan te nemen is het bedrijf eigenlijk te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Er is wel voldoende rendement en prima verdiencapaciteit maar de ondernemer wil dit niet nog een aantal jaren continueren.

Het is een ideaal bedrijf voor een jonge ondernemer of het duo dat zelf actief meewerkt. Over ondernemer die wel wil groeien qua personele bezetting. Er zijn twee goede multifunctionele voormannen en drie op afwerking gespecialiseerde medewerkers (stucen, schilderen etc.) men kan via het huidige netwerk nog aan twee goede medewerkers komen indien hier behoefte aan is.

De huidige ondernemer heeft de voorkeur het snel over te dragen. Er is nog een orderportefeuille van ongeveer een half jaar werk. Qua inventaris is ongeveer € 10.000, twee voertuigen in eigendom en twee financial lease voertuigen. Er hoeft geen pand te worden overgenomen en het personeel heeft flexibele contracten.

Lees verder