Premium kennisinstituut zoekt (MBI) kandidaat om adviesbureau uit te bouwen

Premium kennisinstituut zoekt (MBI) kandidaat om adviesbureau uit te bouwen

Kennisinstituut met lidmaatschaps structuur, 800K omzet. 600 B- en C-Level managers.

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN19WYK08Q
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening, Uitzendbureaus, detachering, Overige dienstverlening, Advieskantoor
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
95
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Kennisinstituut bestaande uit 600 betalende leden die in +/- 50 kennisgroepen elkaar ondersteunen, kennisdelen en netwerken. Deze kennisgroepen worden ondersteudndoor trainers en consultants. Het is de bedoeling dat de MBI of overnamekandidaat deze adviestak gaat professionaliseren, structureren en uitbreiden

Diensten:

Naast de +/- 150 kennissessies per jaar is er vanuit de leden een sterke vraag naar adviesdiensten

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Zo'n 600 leden bestaande uit leidinggevenden van Gemeenten, zorg, woningbouwcorporaties en vele andere sectoren. Dit is management op B- en C-Level

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft buitenlandse bedrijven en investeringen en wil de volgende groeifase niet zelfstandig doorlopen Indicatieve omzet € 800.000 Indicatieve overnameprijs Constructie in overleg met en afhankelijk van de kandidaat

Gewenste kopers
  1. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Het kennisinstituut bestaat bijna 10 jaar en ontvangt op een prominent Landgoed zo'n 2000 gasten per jaar. In het kasteel wordt ook permanent kantoor gehouden. Vanuit een netwerkorganisatie zijn 40 personen betrokken. In het buitenland is er nog een speciaal team actief op het gebied van online marketing en sales.

500 vaste bedrijven en instellingen hebben hun leidinggevenden als (betalend) lid ingeschreven. Naast kennis-sessies is er vanuit de leden groeiende behoefte aan consulting- en adviesdiensten.

Hiervoor wil de onderneming haar dienstverlening (ook op premium niveau) professionaliseren en opschalen. Daar wordt een strategische samenwerkingspartner of MBI kandidaat gezocht die de adviestak verder op poten zetten.

Het unieke concept waarbij leidinggevenden onderling kennis uitwisselen in bijzijn van een "tripple A"-adviseur" biedt enorme potentie voor het leveren van additionele adviesdiensten. Deze adviseurs zijn zorgvuldig gescout en opgeleid alvorens zij actief worden.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij hard willen meewerken (en variabel beloond) aan een detacherings- of consultingsorganisatie.

Lees verder