Uw bedrijf verkopen is een anonieme gebeurtenis. U wilt dat medewerkers, klanten en concurrenten niet eerder informeren voordat u zelf duidelijkheid heeft over een overname.

Het dilemma: uw bedrijf staat te koop maar niemand mag het weten

Stap 1) Uw bedrijf professioneel en anoniem presenteren

Via BedrijfsovernameRegister kunt u een anoniem en professioneel profiel (laten) maken. Uw bedrijfsnaam wordt uiteraard niet vermeld. Wij leggen in een professioneel profiel aan de koper uit waarom het interessant is om uw bedrijf te kopen. We beschrijven uw sterke punten, kansen en cijfers. Met dit uitgebreide profiel nodigen we alleen serieuze kandidaten uit. ‘Gelukzoekers’ en ‘vragenstellers’ hebben na het lezen van dit profiel geen reden om contact op te nemen. Dat scheelt een hoop werk en frustratie bij stap 2

Stap 2) Anoniem contact met geïnteresseerden

U ontvangt reacties van geïnteresseerden in 'Uw account’. Kandidaten geven aan wie ze zijn, waarom ze geïnteresseerd zijn en hoe ze een overname financieren. Via ons systeem kunt u anoniem communiceren met mogelijke kopers. Met de meest interessante kandidaten kunt u afspreken.

Stap 3) Afspreken met mogelijk kopers na geheimhoudingsverklaring

U laat de meest interessante kopers via ons systeem een geheimhoudingsverklaring tekenen. Zo kunt u een eerste kennismakingsgesprek hebben. Wij ondersteunen onze klanten ook met handige hulpmiddelen tijdens deze gesprekken.